ben je niet tevreden

dan zoeken we graag samen naar een oplossing

Klachtenformulier

onze klachtenregeling

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over het Prenataal Screenings Centrum de Peel. Klantvriendelijkheid en optimale zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Toch kan het voorkomen dat je opmerkingen hebt, dat er iets misgaat en dat je niet tevreden bent. Wij stellen het op prijs als je jouw ongenoegen met ons bespreekt, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Ook kunnen wij met jouw opmerkingen de kwaliteit van onze zorg verbeteren. Je kunt er van op aan dat wij uw klacht serieus nemen en vertrouwelijk behandelen.

Bij een klacht gaat onze voorkeur uit naar het zoeken van een oplossing voor jouw ongenoegen of klacht, zo dicht mogelijk bij de plaats waar deze is ontstaan. Wij verzoeken je daarom eerst contact met het centrum op te nemen om te trachten tot overeenstemming te komen. Lukt dit niet of geef je er de voorkeur aan een derde persoon in te schakelen, dan kun je een onafhankelijke klachtenfunctionaris van het CBKZ inschakelen, waar het Prenataal Screenings Centrum de Peel bij aangesloten is.

CBKZ: Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg

Download hier het klachtenformulier

Het ingevulde formulier kun je sturen naar:
PNS de Peel
Wethouder Ebbenlaan 131
5701 AH Helmond

 

Hebt je een klacht dan kunt je dat hier melden. Het formulier dat je hebt ingevuld en verzonden gaat door naar onze klachtencommissie.
Je klacht wordt altijd serieus genomen en je ontvangt altijd antwoord.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het centrum tel 0492-745255 op werkdagen van 8.45 tot 11.45 uur